CreativeEyes Photostudio's FotoPage

By: Muhammad Faathir Firdus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Aug-2011 04:22 Email | Share | | Bookmark
Wedding, Events, Advertising Photography

If anyone who want to hire photographer for all the event that has been stated you can see our page at facebook to see the sample of the photos and albums...

facebook
http://www.facebook.com/pages/Creative-Eyes-Services/111369192240129


Thursday, 11-Feb-2010 15:34 Email | Share | | Bookmark
Visit to MDEC at Cyberjaya

Post kali ni...aku ngan bdk2 klas VE & VR buat lawatan sambil belajar ke MDEC tengak VR facilities kat situ..mmg best...dpt masuk VR room..dpt tgk panoramic view animation dan sneak peak unt cite animasi SALADIN yg akan kuar raya taun neh....hehehe...tungguuuu...so tgk la gambar2 aktiviti aper yg ktorg wat....




















Photographer : Faathir
Editor : Faathir
Location : MDEC Cyberjaya


Monday, 1-Feb-2010 14:53 Email | Share | | Bookmark
Syafiq & Salmah Wedding.....

Nie gambar kwn aku kahwin hari ahad yg lps...member sek..mmg rapat ngan die..dah slamat pun di ijab kabulkn...so hampir smua member sek dl dtg ke majlis ni...so tgk la gelagat masing2 yg temenentu nih....






















Photographer : Faathir
Location : Dewan orang ramai Kuarters KLIA


Monday, 25-Jan-2010 04:37 Email | Share | | Bookmark
Outing Di KLCC....

Ahad yg lepas aku g KLCC sesaje tak bt per...sambil jln2 amik la beberapa keping gambar...lpskn tension....







Dua gambar bulan ni aku amik time tgh lepak kat taman KLCC 2..tgk kat langit ader lak bln so amik je la...hehhehe....

Photographer : Muhammad Faathir (streetboy124)
Location : Taman KLCC




Friday, 22-Jan-2010 06:56 Email | Share | | Bookmark
My Collection....

Bosannye hari ni tak der klas...dok umh tak tau wat per...dah bosan aku amek camera aku..trus shoot gambar2 ni...mmg dah lame berhajat di hati nak amik gambar2 ni...hehe..tak der mase...


My Collection...


Transformers Autobot "Bumble Bee"


Transformers Autobot "Optimus Prime"


Transformers Decepticon "Starscream"


Transformers Autobot "Megatron"


Gundam Seed 1


Gundam Seed 2


Gundam Seed 3


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net